Синът на Алекс Богданска и Дани Петканов обожава новото гадже на майка

...
Синът на Алекс Богданска и Дани Петканов обожава новото гадже на майка
Коментари Харесай

Синът на Алекс Богданска обожавал новия й приятел

Синът на Алекс Богданска и Дани Петканов обожава новото гадже на майка си – Мартин Иванов. Малкият Габриел се е срещнал още преди няколко месеца с новия фаворит на Александра и доста обича да прекарват време дружно.

Тримата бяха на дълга отмора в Тайланд, където Габи и Мартин още повече се сближили.

И макар че Алекс и гаджето й към момента не се осмеляват да разгласяват свои общи фотоси в обществените мрежи, в пространството изтече фото на дребния Габи с Мартин. Двамата са се щракнали пред хотела в Тайланд, където Алекс също има фотография със сина си.

Както тези дни стана ясно, Мартин Иванов произхожда от много заможно семейство. Занимава се любителски с музика, като е доста добър подражател на известни реализатори. В началото на годината си е направил личен Ютуб канал, където е качил няколко свои кавъра. Много добре му се получава бг изпълнителя Любо Киров, както и някои сръбски звезди.

Алекс и Мартин са дружно към този момент повече от половин година и връзката им е сериозна. Затова след разрешение от страна на някогашния си мъж Дани Петканов, тя среща сина им с новия си фаворит. Единственото изискване на Дани било да не обявява към момента обществено връзката си с Иванов, написа Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР